nazwa firmy:
YELLOW CATERING Witold Bilski
telefony:
tel. (34) 361 78 70
fax (34) 360 73 23
kom. 601 501 520
fax (34) 360 73 23
kom. 601 501 520
email:
opis działalności:
Jesteśmy firmą specjalizującą się w organizacji szeroko pojętych usług gastronomiczno-cateringowych. Istniejemy od 1997 roku i dzięki zaufaniu oraz zadowoleniu naszych klientów prężnie działamy na terenie południowej i centralnej Polski.
Specjalizujemy się w obsłudze firm, które pragną zapewnić sobie, swoim pracownikom, jak również klientom wysokiej jakości usługi gastronomiczne. Z ogromną przyjemnością będziemy Państwu towarzyszyć podczas wydawania wykwintnych bankietów, szkoleń, konferencji czy sympozjów. Chętnie zapewnimy poczęstunek w teatrze, filharmonii lub operze. Obsłużymy również wszelkiego rodzaju imprezy plenerowe (garden - party, pikniki, koncerty, biesiady, kuligi zimowe). Szczegółów dowiecie się Państwo podczas poznawania dalszych elementów naszej witryny.
Dysponujemy również salą weselną mieszczącą do 130 osób. Zdjęcia możecie Państwo obejrzeć w zakładce galerii. Organizowane przez nas wesela charakteryzuje wyjątkowy klimat, w pełni profesjonalna kadra kelnerska, wykwintne potrawy z różnych stron świata, jak również tradycyjne potrawy kuchni staropolskiej przygotowywane według najbardziej sprawdzonych receptur.
Specjalizujemy się w obsłudze firm, które pragną zapewnić sobie, swoim pracownikom, jak również klientom wysokiej jakości usługi gastronomiczne. Z ogromną przyjemnością będziemy Państwu towarzyszyć podczas wydawania wykwintnych bankietów, szkoleń, konferencji czy sympozjów. Chętnie zapewnimy poczęstunek w teatrze, filharmonii lub operze. Obsłużymy również wszelkiego rodzaju imprezy plenerowe (garden - party, pikniki, koncerty, biesiady, kuligi zimowe). Szczegółów dowiecie się Państwo podczas poznawania dalszych elementów naszej witryny.
Dysponujemy również salą weselną mieszczącą do 130 osób. Zdjęcia możecie Państwo obejrzeć w zakładce galerii. Organizowane przez nas wesela charakteryzuje wyjątkowy klimat, w pełni profesjonalna kadra kelnerska, wykwintne potrawy z różnych stron świata, jak również tradycyjne potrawy kuchni staropolskiej przygotowywane według najbardziej sprawdzonych receptur.
EDYCJA DANYCH »
zamknij okno