adres:
ul. Ruda 38 Bednary
99-416 Nieborów
99-416 Nieborów
województwo:
łódzkie
powiat: łowicki
NIP: 8341532883
rok założenia: 1983
telefony:
tel. (46) 838 65 34
kom. 602 682 293
kom. 602 682 293
branże:
- Owoce i warzywa - przetwórstwo, sprzedaż
- Przetwórstwo spożywcze
- Catering
email:
opis działalności:
Nasza firma powstała w 1983 r. Zajmujemy się produkcją i sprzedażą kapusty i ogórków kiszonych. Towar może być pakowany wg życzenia klienta. Zapewniamy dostawę własnym transportem w ilościach hurtowych w umówionym terminie oraz zaopatrzenie przez cały rok.
NASZA OFERTA:
Warzywa obierane, sterylizowane:
Ziemniak młody 5kg
Ziemniak młody sterylizowany 5kg
Ziemniak domowy sterylizowany 5kg
Burak czerwony sterylizowany cały, wiórek, tarty, kostka 5kg
Burak Czerwony 5kg
Marchew 5kg
Cebula 5kg
Seler 5kg
Pietruszka 5kg
Por 5kg
Przydatność warzywa pakowanych próżniowo wynosi 7 dni w warunkach chłodniczych. Towar również może być pakowany według życzenia klienta
Kapusta kiszona: Jest to kapusta biała zszatkowana o wyglądzie włosowatym z dodatkiem soli kamiennej oraz innych warzyw dających aromat i smak. Nadaje się do spożycia jako surówka z kiszonej kapusty o łagodnym smaku jak również na wyroby garmażeryjne takie jak pierożki w szerokim asortymencie, uszka, bigos , kapuśniak, surówka z dodatkiem kapusty kiszonej.
Ogórek kiszony: Jest to warzywo zbierane w miesiącach letnich i konserwowane przy pomocy soli kamiennej, wody, kopru, chrzanu, czosnku, oraz liści drzew dających bogaty bukiet zapachowy. Po krótkim okresie fermentacji można produkt spożywać jako ogórek małosolny. Aby uzyskać produkt kiszony należy produkt przechować w odpowiedniej temperaturze przez należny okres do osiągnięcia wymaganej jakości produktu. Ogórek kiszony jest podawany jako dodatek obiadowy oraz do zupy ogórkowej i wielu surówek warzywnych.
Kapusta czerwona kiszona: Jest produktem wykonanym z czerwonej kapusty głowiastej, o wyglądzie włosowatym z dodatkiem soli kamiennej. Po odpowiednim okresie fermentacji daje wyjątkowo charakterystyczny aromat i smak. Nadaje się do spożycia jako surówka z czerwonek kapusty kiszonej. Służy również do dekoracji stołu oraz przystawek dietetycznych. Zapewniamy dostawę własnym transportem w ilościach hurtowych w umówionym terminie oraz zaopatrzenie przez cały rok. Posiadamy różnorodne formy opakowań dostosowane również pod potrzeby klienta.
Produkty naszej firmy cechują się wszystkimi walorami smakowymi i jakościowymi. Nasi pracownicy zostali odpowiednio przeszkoleni, aby produkty, które sprzedajemy były zawsze wysokiej jakości i spełniały normy UE, pozwoliło nam to na pomyślne wdrożenie systemu HACCP. Posiadamy również kompletną dokumentację sanitarną oraz aktualne zaświadczenia skarbowe.
Zapraszamy do współpracy !
NASZA OFERTA:
Warzywa obierane, sterylizowane:
Ziemniak młody 5kg
Ziemniak młody sterylizowany 5kg
Ziemniak domowy sterylizowany 5kg
Burak czerwony sterylizowany cały, wiórek, tarty, kostka 5kg
Burak Czerwony 5kg
Marchew 5kg
Cebula 5kg
Seler 5kg
Pietruszka 5kg
Por 5kg
Przydatność warzywa pakowanych próżniowo wynosi 7 dni w warunkach chłodniczych. Towar również może być pakowany według życzenia klienta
Kapusta kiszona: Jest to kapusta biała zszatkowana o wyglądzie włosowatym z dodatkiem soli kamiennej oraz innych warzyw dających aromat i smak. Nadaje się do spożycia jako surówka z kiszonej kapusty o łagodnym smaku jak również na wyroby garmażeryjne takie jak pierożki w szerokim asortymencie, uszka, bigos , kapuśniak, surówka z dodatkiem kapusty kiszonej.
Ogórek kiszony: Jest to warzywo zbierane w miesiącach letnich i konserwowane przy pomocy soli kamiennej, wody, kopru, chrzanu, czosnku, oraz liści drzew dających bogaty bukiet zapachowy. Po krótkim okresie fermentacji można produkt spożywać jako ogórek małosolny. Aby uzyskać produkt kiszony należy produkt przechować w odpowiedniej temperaturze przez należny okres do osiągnięcia wymaganej jakości produktu. Ogórek kiszony jest podawany jako dodatek obiadowy oraz do zupy ogórkowej i wielu surówek warzywnych.
Kapusta czerwona kiszona: Jest produktem wykonanym z czerwonej kapusty głowiastej, o wyglądzie włosowatym z dodatkiem soli kamiennej. Po odpowiednim okresie fermentacji daje wyjątkowo charakterystyczny aromat i smak. Nadaje się do spożycia jako surówka z czerwonek kapusty kiszonej. Służy również do dekoracji stołu oraz przystawek dietetycznych. Zapewniamy dostawę własnym transportem w ilościach hurtowych w umówionym terminie oraz zaopatrzenie przez cały rok. Posiadamy różnorodne formy opakowań dostosowane również pod potrzeby klienta.
Produkty naszej firmy cechują się wszystkimi walorami smakowymi i jakościowymi. Nasi pracownicy zostali odpowiednio przeszkoleni, aby produkty, które sprzedajemy były zawsze wysokiej jakości i spełniały normy UE, pozwoliło nam to na pomyślne wdrożenie systemu HACCP. Posiadamy również kompletną dokumentację sanitarną oraz aktualne zaświadczenia skarbowe.
Zapraszamy do współpracy !
EDYCJA DANYCH »
zamknij okno